skivakanties-zwitserland         

Oad Reizen: Skivakanties Zwitserland

De hele wereld is het speelveld van Oad Reizen geworden: van tropisch Mexico tot de Indonesische Archipel. Oad Reizen is actief in meer dan 60 vakantielanden van ScandinaviŽ tot Zuid-Afrika. Exotische zon- en strandvakanties, wintersport, actieve vakanties, stedentrips, cruises, excursie- en rondreizen boordevol cultuur, natuur en couleur locale: voor elk soort vakantie is Oad Reizen een sterk, vertrouwd ťn betrouwbaar merk, dat borg staat voor kwaliteit en zekerheid tegen scherpe prijzen.

Oad Reizen biedt wintersportreizen aan naar Andorra, Canada, Duitsland, Finland, Frankrijk, ItaliŽ, Noorwegen, Oostenrijk, TsjechiŽ, Zweden en Zwitserland.  Wintersport bestemming Zwitserland
Een oneindige blauwe hemel, adembenemende bergpanorama's en een dik pak sneeuw dat schittert in de zon. Nergens heeft u een grotere kans op een dergelijk wintersportgevoel als in Zwitserland. 48 bergen van meer dan 4.000 meter hoog reiken naar de Zwitserse hemel. Vlak onder deze bergtoppen liggen de hoogste wintersportgebieden van Europa.

Boek nu en geniet van adembenemend Zwitserland!